Максимальная производительность для ваших игровых серверов!
Заказать сейчасГляну чуть позже на своем сервере и отпишуда , все подчистил.
странная хрень
Bana bir hata ver.This plugin is not work , Kurt Ruhu can you check this. :)
Yerleştirdiğimizde normal bir taret gibi görünüyor.Bana bir hata ver.
Bugün kontrol edeceğim.Yerleştirdiğimizde normal bir taret gibi görünüyor.
Error while compiling SentryTurrets: Literal of type double cannot be implicitly converted to type 'float'; use an 'F' suffix to create a literal of this type | Line: 440, Pos: 36Bugün kontrol edeceğim.
Seni duydum, bugün o eklentiyi kontrol edeceğimError while compiling SentryTurrets: Literal of type double cannot be implicitly converted to type 'float'; use an 'F' suffix to create a literal of this type | Line: 440, Pos: 36
Config'i silip tekrar cs yükledim yine aynı hatayı veriyor. O halde sorun nedir?
Hangi eklentileri koyduğunuza bakmalısınız, muhtemelen aralarında bir çakışma vardır. Sunucuyu çalıştırabilir ve her şeyin krae üzerinde çalıştığını gösterebilirimConfig'i silip tekrar cs yükledim yine aynı hatayı veriyor. O halde sorun nedir?
It worked when I first purchased and installed this plugin. After the update I started getting an error. I did not install any other plugins.Hangi eklentileri koymanız gerekir, muhtemelen aralarında bir çakışma vardır. Sunucuyu çalıştırabilir ve her şeyin krae üzerinde çalışabilirliği
Bu eklentiyi yakın gelecekte test edeceğiz!It worked when I first purchased and installed this plugin. After the update I started getting an error. I did not install any other plugins.
Is there a any news this pluginBuyi eklentisi yakın gelecekte test edilir!